Nieuw: schakelbrommers van Mash en Rieju

Nieuw: schakelbrommers van Mash en Rieju
2 juli 2020 Martin Boer Scooters

Nieuw in ons assortiment: de schakelbrommers van Mash en Rieju.

Het Spaanse merk Rieju maakt een breed scala hoge kwaliteit Enduro en Race modellen. De Enduro modellen zijn geschikt voor on en offroad ritten. Klik hier voor een overzicht van de Rieju modellen

Rieju MRT 50

Mash, een succesvol merk door geheel Europa! Het merk is een eerbetoon aan alle grote ontwerpen uit de late jaren zestig en de begin jaren zeventig. De modellen zijn met grote zorg gebouwd en hoewel het lijkt alsof ze uit een andere tijd komen zijn ze toch helemaal van deze tijd! MASH is een manier van rijden, MASH is een beleving! MASH Motors is onderdeel van het Franse SIMA. SIMA staat voor Société d’Importation de Moto et Accessoires en is sinds 1976 al actief met de import van grote motorfietsmerken, onderdelen en accessoires. Klik hier voor een overzicht van de Mash modellen

Mash Dirt