Privacybeleid

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Martin Boer Scooters kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Martin Boer Scooters, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een (contact)formulier op de website aan Martin Boer Scooters verstrekt. Martin Boer Scooters kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Waarom Martin Boer Scooters deze gegevens nodig heeft

Martin Boer Scooters verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, dit kan telefonisch en/of schriftelijk (per e-mail en/of per post).  Daarnaast kan Martin Boer Scooters uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst, doorgaans bestaande uit het leveren van een product en/ of dienstverlening.

Hoe lang Martin Boer Scooters deze gegevens bewaart

Martin Boer Scooters bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen

Martin Boer Scooters verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Martin Boer Scooters worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Martin Boer Scooters gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Martin Boer Scooters maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Martin Boer Scooters bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Martin Boer Scooters te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Martin Boer Scooters heeft hier geen invloed op. Martin Boer Scooters heeft Google geen toestemming gegeven om via Martin Boer Scooters verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@martinboerscooters.nl, Martin Boer Scooters zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen Martin Boer Scooters

Martin Boer Scooters neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Martin Boer Scooters verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Martin Boer Scooters op via info@martinboerscooters.nl. www.martinboerscooters.nl is een website van Martin Boer Scooters.

Martin Boer Scooters is als volgt te bereiken:
Adres : Fokkerstraat 26 9403AP Assen
Telefoon : 0592 – 855060
E-mailadres : info@martinboerscooters.nl
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: KvK 01141290