Nieuw: de Segway elektrische scooters en brommer

Nieuw: de Segway elektrische scooters en brommer
31 oktober 2021 Martin Boer Scooters

De allereerste Segway eScooter de E110SE is nu beschikbaar! Met een stijlvolle Jet Black matte afwerking, een bereik van maximaal 97 km* en vele slimme functies die zijn aangesloten op jouw smartphone, heeft de eScooter E110SE Launch Edition het allemaal! Stijlvoller dan dit wordt het niet!

Of ontdek en rij met de eerste slimme Segway eBrommer B110S naar een kleurrijke wereld vol plezier en spanning! Je kunt gemakkelijk overal naartoe rijden dankzij de actieradius tot 105 km* en profiteer van een scala aan nieuwe functies, zoals het Airlock-systeem, NFC-tags, Smart Seat Detection en Auto-Lock-modus. Bovendien biedt de eBrommer dankzij zijn cruise control-modus maximaal comfort. Dankzij de frisse look, het lichte frame en de gemakkelijk te gebruiken functies, is dit de perfecte eBrommer om in de straten van je stad te rijden!

Klik hier voor ons assortiment Segway!

Segway E110SE