Betalen in termijnen

Koop nu en betaal in gemakkelijke termijnen

Direct genieten van uw aankoop en pas later betalen? Dat kan! Wij bieden u de mogelijkheid om het aankoopbedrag van uw product(en) en accessoires achteraf te betalen, in gemakkelijke maandelijkse termijnen.

Voordelen op een rij:

  • U bent direct eigenaar van het product
  • Het maandbedrag, het rentepercentage en de looptijd zijn vooraf bekend
  • Tussentijds heeft u de garantie dat er niets wijzigt
  • Extra betalingen of aflossingen mag u altijd doen (kosteloos)

Kortom: volop betaalgemak en zekerheid! Hoe vraagt u betaalgemak aan?

Kiezen: Kies uw product(en) en accessoires uit en geef bij uw verkoper aan dat u gebruik wilt maken van ‘Betaalgemak’.
Aanvragen: Uw verkoper vraagt om uw legitimatiebewijs en bankpas en maakt hiervan een kopie. De verkoper zal samen met u het digitale aanvraagformulier invullen. Uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen.

Genieten: Als uw aanvraag is goedgekeurd, ondertekent u de overeenkomst. U kunt uw aankoop direct mee naar huis nemen. Maandelijks zal het vooraf afgesproken maandbedrag automatisch van uw rekening worden afgeschreven
Voor meer informatie over betaalgemak, kunt u kijken op www.santander.nl of u kunt contact opnemen met de afdeling klantenservice van Santander Consumer Finance op telefoonnummer 030-63 88 111.

Lease* * Een niet doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. Bemiddelaar treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar van Santander Consumer Finance . Santander en bemiddelaar geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.